A+ A A-

 

Ærø Harmonikafestival 2019

Vi glæder os til at se jer til den 26. udgave af Ærø Harmonikafestival. Hjemmesiden bliver løbende opdateret.

Om Ærø Harmonikafestival
På Ærø Harmonikafestival kan du blandt andet høre fine svenske viser af Evert Taube - italienske virtuose stykker af Frosini - musicalmusik fra USA - rock og swing - og easy listening mmm.  Du kan danse i teltet til musik fra dansktoppen eller til folkemusik som ganglåt og reinlænder. - Du kan hygge sig ved at synge med i roklubben eller slappe af og lytte til de mange solister og grupper i sejlklubben. - Der er underholdning for alle aldersgrupper.

Musikere & scener
Hver musikgruppe eller solist er på scenen i 25 minutter + 5 minutter til sceneskift - og i løbet af weekenden vil der på de tre scener være mere end 85 sceneskift med en ny gruppe eller solist, så man kommer ikke til at kede dig.

Scenerne er i sejlklubben ved lystbådehavnen (Sejlmagervej), i det store festivaltelt lige ved sejlklubben og i roklubbens lokale ud mod lystbådehavnen.

Musikere i alle aldersgrupper kommer fra Ærø og "fra den anden side", som ærøboerne siger om folk fra resten af verden. Vores musikere kommer fra hele Skandinavien, Rusland og Tyskland. Mange er kommet til Ærø for at spille deres musik hvert eneste år siden starten for 26 år siden - og andre kommer for første gang.

Musiktilmelding
Tilmelding for musikere åbner i begyndelsen af januar 2019.
 
Tilmelding til Camping
Tilmelding til campingområdet åbner i løbet af efteråret 2018.
 
Program 2019
Programmet for festivalen 2019 vil være tilgængeligt her på hjemmesiden 2-3 uger før festivalen.

Den festlige start på festivalen
Husk den traditionsrige koncert allerede torsdag aften kl. 19.30 i Marstal Kirke, hvor en fuld kirke igen igen år vil lyde af norske og svenske toner.

Mad & drikke
Bliver du sulten eller tørstig i løbet af weekenden, serverer vi nystegte koteletter fredag og helstegt pattegris lørdag, samt løbende kaffe og kage og fadøl fra Rise Bryggeri på Ærø.

Overnatning
Optrædende på festivalen kan mod betaling få tildelt en plads til campering på festivalområdet. Mange vælger også at reservere eget feriehus i Marstal eller andre steder på øen.

Transport til og fra Ærø
Husk at reservere plads på færgerne, der hurtigt kommer til at melde udsolgt omkring weekenden. - Se og bestil færgeoverfart på www.aeroe-ferry.dk 

Ses vi?
På gensyn til harmonika-festival i Marstal, hvor alle er velkomne - og hvor der er gratis adgang hele weekenden, men læg gerne en skilling i de beholdere, der opstilles til formålet.

Kontakt
Har du spørgsmål til festivalen, er du velkommen til at kontakte festivalens sekretær Metha Feddersen på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.