A+ A A-

Vi glæder os til at se jer til den 27. udgave af Ærø Harmonikafestival i 2020.

Tilmelding til musikoptræden og camping på festivalpladsen skal foregå på vores online-blanket: >> https://harmonika-festival.dk/da/tilmelding
Hjemmesiden og vores Facebook-side bliver løbende opdateret.

Tilmelding

Al tilmelding til Ærø Harmonikafestival 2020 foretages via den online tilmeldingsblanket >> https://harmonika-festival.dk/da/tilmelding .
Det er ikke muligt at tilmelde sig pr. mail eller telefon. Tilmeldingen kombinerer tilmelding til musikoptræden og camping på festivalområdet. 
Ønsker du ikke at campere på festivalpladsen, skal du udelukkende tilmelde dig musikoptræden.

Den 1. marts 2020 kl. 12 er sidste frist for tilmelding til festivalen.

Tilmeldinger, som vi modtager efter den 1. marts 2020 kl 12, kan vi ikke garantere programsættes efter jeres ønsker, da programlægningen starter straks efter tilmeldingsfristen er udløbet. Det er et kæmpe arbejde at programlægge en 3-dages festival; vi trækker selvfølgelig på ekspertise fra erfarne kolleger i harmonika-verdenen.

Populær festival i det sydfynske ø-hav

På Ærø Harmonikafestival kan du blandt andet høre fine svenske viser af Evert Taube - italienske virtuose stykker af Frosini - musicalmusik fra USA - rock og swing - og easy listening mmm.
Du kan danse i teltet til musik fra dansktoppen eller til folkemusik som ganglåt og reinlænder.
Du kan hygge sig ved at synge med i roklubben eller slappe af og lytte til de mange solister og grupper i sejlklubben.
Der er underholdning for alle aldersgrupper.

Musikere & scener

Scenerne er i sejlklubben ved lystbådehavnen (Sejlmagervej), i det store festivaltelt lige ved sejlklubben og i roklubbens lokale ud mod lystbådehavnen.

Musikere i alle aldersgrupper kommer fra Ærø og "fra den anden side", som ærøboerne siger om folk fra resten af verden. Vores musikere kommer fra hele Skandinavien, Rusland og Tyskland. Mange er kommet til Ærø for at spille deres musik hvert eneste år siden starten for 26 år siden - og andre kommer for første gang.

Hver musikgruppe eller solist er på scenen i 25 minutter + 5 minutter til sceneskift - og i løbet af weekenden vil der på de tre scener være mere end 85 sceneskift med en ny gruppe eller solist, så man kommer ikke til at kede dig.

Ses vi?

På gensyn i 2020 til harmonikafestival i Marstal, hvor alle er velkomne - og hvor der er gratis adgang hele weekenden.