A+ A A-

25 aars kalk ss

15. Januar 2018:

Alle er nu velkomne til at benytte musiktilmeldingen til årets 25 års jubilæumsfestival.

Her følger listen over tilmeldte pr. dato - ændringer kan forekomme. - Læs også om festivalen længere nede på siden.

 

Fra Sverige

Lindqvistarna

Sveriges Cultband

Tunnbybälgarna og Börje Färm

Fra Norge:

Halden Trekkspillklubb

Happy Skvett

Kjell Harald Langhaug

Odd Arne Halaas

Per Bredesen

Reidar Dahle

Strømmen Trekkspillklubb

Fra Rusland

Svetlana & Vladimir

Fra Danmark:

Jacob Haugaard

Folkedanserne fra Bernstorffsminde Efterskole

Søren Brix

Mogens Bækgaard + Christian Bækgaard

Kristian Rusbjerg + Jacob Venndt

Marco Trio

 

Polkagrisene, Bente Møller Andersen

Horsens Pigerne, Birgit Martinussen

De Frie fugle, Birgit Martinussen

Det Grå Guld - Sydthy, Ib Kærgaard

ad libitum, Arne Morsing

Perhaps, Arne Morsing

Duoen fra Herning-Ålholm, Søren Nygaard

Muldvarperne, Knud Morsing

Vestfyns folkemusiklaug, Kirsten Asmussen

Jette med venner, Jette Demant

Toner i Takt, Hans Rasmussen

HA erne fra Kerteminde, Hans Rasmussen

Flemming Hansen & Preben Gren, Preben Gren Andersen

 

 

 

Om Ærø Harmonikafestival:

Her kan man blandt andet høre fine svenske viser af Evert Taube - italienske virtuose stykker af Frosini - musicalmusik fra USA - rock og swing - og easy listening mmm.  Man kan danse i teltet til musik fra dansktoppen eller til folkemusik som ganglåt og reinlænder. - Man kan hygge sig ved at synge med i roklubben eller slappe af og lytte til de mange solister og grupper i sejlklubben. - Der er underholdning for alle aldersgrupper.

Hver musikgruppe eller solist er på scenen i 25 minutter + 5 minutter til sceneskift - og i løbet af weekenden vil der på de tre scener være mere end 85 sceneskift med en ny gruppe eller solist, så man kommer ikke til at kede dig.

Scenerne er i sejlklubben ved lystbådehavnen (Sejlmagervej), i det store festivaltelt lige ved sejlklubben og i roklubbens lokale ud mod lystbådehavnen.

Musikere i alle aldersgrupper kommer fra Ærø og "fra den anden side", som ærøboerne siger om folk fra resten af verden. Vores musikere kommer fra hele Skandinavien, Rusland og Tyskland. Mange er kommet til Ærø for at spille deres musik hvert eneste år siden starten for 25 år siden - og andre kommer for første gang.

Programmet for 2018 vil være tilgængeligt her på hjemmesiden 2-3 uger før festivalen, og musiktilmelding kan ske under fanen TILMELDING fra først i januar 2018.

Bliver man sulten eller tørstig i løbet af weekenden, serverer vi nystegte koteletter fredag og helstegt pattegris lørdag, samt løbende kaffe og kage og fadøl fra Rise Bryggeri på Ærø.

Optrædende på festivalen kan mod betaling få tildelt en plads til campering på festivalområdet. Mange vælger også at reservere eget feriehus i Marstal eller andre steder på øen.

Og husk den traditionsrige koncert allerede torsdag aften kl. 19.30 i Marstal Kirke, hvor en fuld kirke igen i år vil lyde af norske og svenske toner.

På gensyn til harmonika-festival i Marstal, hvor alle er velkomne - og hvor der er gratis adgang hele weekenden, men læg gerne en skilling/seddel i de beholdere, der opstilles til formålet.

 
For endagsture henviser vi til www.aeroetours.dk/hf
 
Husk at reservere plads på færgerne, der hurtigt kommer til at melde udsolgt omkring weekenden. - Se og bestil færgeoverfart på www.aeroe-ferry.dk 
 
Mail til Ærø Folkelige Musikforening, Vibeke Lykke Friis, formand: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.