A+ A A-

Musiktilmelding

Tilmelding for musikere åbner i begyndelsen af januar 2019.
Tilmelding til Camping
Tilmelding til campingområdet åbner i løbet af januar 2019.
Program 2019
Programmet for festivalen 2019 vil være tilgængeligt her på hjemmesiden 2-3 uger før festivalen.

Den festlige start på festivalen
Husk den traditionsrige koncert allerede torsdag aften kl. 19.30 i Marstal Kirke, hvor en fuld kirke igen igen år vil lyde af norske og svenske toner.

Mad & drikke
Bliver du sulten eller tørstig i løbet af weekenden, serverer vi nystegte koteletter fredag og helstegt pattegris lørdag, samt løbende kaffe og kage og fadøl fra Rise Bryggeri på Ærø.

Overnatning
Optrædende på festivalen kan mod betaling få tildelt en plads til campering på festivalområdet. Mange vælger også at reservere eget feriehus i Marstal eller andre steder på øen.

Transport til og fra Ærø
Husk at reservere plads på færgerne, der hurtigt kommer til at melde udsolgt omkring weekenden. - Se og bestil færgeoverfart på www.aeroe-ferry.dk 

Ses vi?
På gensyn til harmonika-festival i Marstal, hvor alle er velkomne - og hvor der er gratis adgang hele weekenden, men læg gerne en skilling i de beholdere, der opstilles til formålet.

Kontakt
Har du spørgsmål til festivalen, er du velkommen til at kontakte festivalens sekretær Metha Feddersen på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.