A+ A A-

22. marts2018: 

Kære campister

Vi har desværre ikke flere ledige pladser på vores arealer omkring og i nærheden af festpladsen. - Vi henviser derfor til Marstal Camping.

Al henvendelse vedrørende camping bedes rettet til bestyrelsesmedlem Anne Brandborg Madsen på emailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Marstal Camping har i 2018 et tilbud til programsatte musikere på 750 kr. uanset antal personer og inklusive strøm fra tirsdag den 22. til tirsdag den 29. maj. Vi anbefaler meget gerne Marstal Camping med pladsens gode faciliteter. I almindeligt tempo (med hanhund) tager det 8 minutter at gå til sejlklubben. Booking fra 2. januar 2018. Send mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Emne: "Musiker til Harmonikatræf". Og i teksten skrives Fornavn, Efternavn, Adresse, Postnummer og by, Mobil nr., Mail, Antal voksne.  

Marstal Campings hjemmeside

........

Prisen for en campingplads på vores arealer vil i 2018 være 500 kr. alt inklusive.

Arealet kan benyttes fra kl. 12.00 tirsdag, den 22. maj til samme tid efterfølgende tirsdag. Hvis man ønsker at komme tidligere, henviser vi til øens almindelige campingpladser. Se under Links, hvor øvrige overnatningsmuligheder også er angivet.

Vi har som bekendt fået et nyt og dejligt festivaltelt. Desværre har det vist sig nødvendigt at sløjfe nogle pladser omkring teltet.

Derfor har vi fået en aftale med Marstal Sejlklub om at måtte benytte det areal, der om vinteren bruges til lystbåde (- dér hvor det gamle telt tidligere har stået). Der bliver 7 pladser med en overflade med grus og skærver og lidt græs. Til gengæld er det meget tæt ved bygningerne med bad og toilet. Disse pladser vil fortrinsvis være til autocampere og campingvogne uden fortelt, da det kan være vanskeligt at slå pløkker i.

Vi har i år også lånt et større areal af Marstal Havn og Marstal Kajakklub ud mod "Det lille Hav".

Al henvendelse vedrørende camping bedes rettet til bestyrelsesmedlem Anne Brandborg Madsen på emailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Andre indkvarteringsmuligheder: kontakt Ærø Turistforening - tlf. 6252 1300 - hjemmeside