A+ A A-

08-01-2018: 

Kære campister

Så er vi nogenlunde klar med oversigten over tilgængelige campingpladser. Tegningen med tilgængelige pladser (opdateret 16.01.2018) er markeret med røde krydser over de pladser, som tidligere "beboere" har reserveret forlods. Som I kan se af nedenstående, har vi fået færre arealer til rådighed i år, derfor har vi forsøgt at være så retfærdige som muligt.

Kortet opdateres løbende efterhånden som pladserne bliver optaget - eller ved eventuelle afbud. - Vi anbefaler igen, jævnfør nedenfor, at I benytter det gode tilbud, vi har opnået på Marstal Camping. 

Vi håber på jeres forståelse. - Vi gør hvad vi kan! - Det tror vi, I godt ved :-)

Al henvendelse vedrørende camping bedes rettet til bestyrelsesmedlem Anne Brandborg Madsen på emailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

  

........

Vores campingarealer er meget begrænsede og derfor udelukkende til programsatte musikere og hjælpere.

Til harmonikafestivalen i 2018 vil vi forsøge at forenkle reservationerne og arbejder på, at så mange som muligt får samme pladser som i 2017.

Prisen for en campingplads på vores arealer vil i 2018 være 500 kr. alt inklusive.

Arealet kan benyttes fra kl. 12.00 tirsdag, den 22. maj til samme tid efterfølgende tirsdag. Hvis man ønsker at komme tidligere, henviser vi til øens almindelige campingpladser. Se under Links, hvor øvrige overnatningsmuligheder også er angivet.

Vi har som bekendt fået et nyt og dejligt festivaltelt. Desværre har det vist sig nødvendigt at sløjfe nogle pladser omkring teltet, som det fremgår af tegningen.

Derfor har vi fået en aftale med Marstal Sejlklub om at måtte benytte det areal, der om vinteren bruges til lystbåde (- dér hvor det gamle telt tidligere har stået). Der bliver 7 pladser med en overflade med grus og skærver og lidt græs. Til gengæld er det meget tæt ved bygningerne med bad og toilet. Disse pladser vil fortrinsvis være til autocampere og campingvogne uden fortelt, da det kan være vanskeligt at slå pløkker i.

Vi har også lånt et større areal af Marstal Havn og Marstal Kajakklub ud mod "Det lille Hav".

Marstal Camping har i 2018 et tilbud til programsatte musikere på 750 kr. uanset antal personer og inklusive strøm fra tirsdag den 22. til tirsdag den 29. maj. Vi anbefaler meget gerne Marstal Camping med pladsens gode faciliteter. I almindeligt tempo (med hanhund) tager det 8 minutter at gå til sejlklubben. Booking fra 2. januar 2018. Send mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Emne: "Musiker til Harmonikatræf". Og i teksten skrives Fornavn, Efternavn, Adresse, Postnummer og by, Mobil nr., Mail, Antal voksne.

 

 

Hvis man som musiker tilmelder sig til musikprogrammet efter 1. januar 2018, får man en mail som bekræfter, at man er berettiget til at reservere en campingplads på vores arealer eller på Marstal Camping.

 

Al henvendelse vedrørende camping bedes rettet til bestyrelsesmedlem Anne Brandborg Madsen på emailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.