A+ A A-

25 aars kalk ss

November 2017:

Vi har opdateret lidt om camping - og vi kan snart fortælle nyt...

 

Om Ærø Harmonikafestival:

Her kan man blandt andet høre fine svenske viser af Evert Taube - italienske virtuose stykker af Frosini - musicalmusik fra USA - rock og swing - og easy listening mmm.  Man kan danse i teltet til musik fra dansktoppen eller til folkemusik som ganglåt og reinlænder. - Man kan hygge sig ved at synge med i roklubben eller slappe af og lytte til de mange solister og grupper i sejlklubben. - Der er underholdning for alle aldersgrupper.

Hver musikgruppe eller solist er på scenen i 25 minutter + 5 minutter til sceneskift - og i løbet af weekenden vil der på de tre scener være mere end 85 sceneskift med en ny gruppe eller solist, så man kommer ikke til at kede dig.

Scenerne er i sejlklubben ved lystbådehavnen (Sejlmagervej), i det store festivaltelt lige ved sejlklubben og i roklubbens lokale ud mod lystbådehavnen.

Musikere i alle aldersgrupper kommer fra Ærø og "fra den anden side", som ærøboerne siger om folk fra resten af verden. Vores musikere kommer fra hele Skandinavien, Rusland og Tyskland. Mange er kommet til Ærø for at spille deres musik hvert eneste år siden starten for 25 år siden - og andre kommer for første gang.

Programmet for 2018 vil være tilgængeligt her på hjemmesiden 2-3 uger før festivalen, og musiktilmelding kan ske under fanen TILMELDING fra først i januar 2018.

Bliver man sulten eller tørstig i løbet af weekenden, serverer vi nystegte koteletter fredag og helstegt pattegris lørdag, samt løbende kaffe og kage og fadøl fra Rise Bryggeri på Ærø.

Optrædende på festivalen kan mod betaling få tildelt en plads til campering på festivalområdet. Mange vælger også at reservere eget feriehus i Marstal eller andre steder på øen.

Og husk den traditionsrige koncert allerede torsdag aften kl. 19.30 i Marstal Kirke, hvor en fuld kirke igen i år vil lyde af norske og svenske toner.

På gensyn til harmonika-festival i Marstal, hvor alle er velkomne - og hvor der er gratis adgang hele weekenden, men læg gerne en skilling/seddel i de beholdere, der opstilles til formålet.

 
For ophold incl.færgeoverfart og for endagsture henviser vi til www.aeroetours.dk/hf
 
Husk at reservere plads på færgerne, der hurtigt kommer til at melde udsolgt omkring weekenden. - Se og bestil færgeoverfart på www.aeroe-ferry.dk 
 
Mail til Ærø Folkelige Musikforening, Vibeke Lykke Friis, formand: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.